Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Magazin Pompe Biral

Home » Despre Noi
Despre Noi 2018-08-30T12:19:48+03:00
magazin pompe biral pompe de apa

Magazin Pompe Biral Moldova

Mereu Inspirati de Excelenta si Inovatii!

Oferim o gama larga de pompe pentru orice activitati

Magazinul de pompe Biral este amplasat in Moldova, mun Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2. Fabrica de pompe BIRAL SA a fost întemeiată în 1919. Indexterm SRL este distribuitor exclusiv al companiei elvețiene BIRAL deschizind un magazin pompe Biral chiar in Chisinau. In showroom se poate vedea toata gama de pompe disponibila de la producător. Magazinul de pompe este deja de 8 ani în Moldova, pompele BIRAL continuă să ne uimească cu tehnologii inovatoare precum și cu produse de înaltă calitate.

  In General Biral a dobandit o poziţie de lider pe piaţa din Elveţia în fabricarea de pompe pentru aplicatii domestice, pentru sectorul urban şi pentru industrie. Indexterm SRL este cunoscut reprezentat exclusiv al companiei Elvetiene Biral in Moldova.

De la începutul anilor ’60 până la mijlocul anilor ’80 firma s-a bucurat de o dezvoltare puternică. S-au construit noi sedii, s-au înfiinţat mai multe filiale, iar exportul a fost dezvoltat substantial. Compania si-a atins pozitia de lider de piaţă datorită calităţii ridicate a pompelor sale şi a competenţei si devotamentului angajaţilor săi.

În anul 1993 Fabrica de pompe BIRAL SA a fost cumpărată de producatorul danez Grundfos cu scopull de a proteja cota de piaţă ridicată în Elveţia. Mai întâi Fabrica de pompe BIRAL SA s-a concentrate asupra activitatii sale de baza, si anume furnizarea de pompe pentru aplicatii sanitare.

Din 1997 s-a implementat o politică a firmei bazata pe principiile TQM. Grupul Biral a cunoscut o dezvoltare continua şi a devenit una dintre cele mai de succes firme din cadrul concernului Grundfos.

Pompele BIRAL sunt asamblate, verificate, vopsite şi ambalate în celule de fabricare flexibile. Liniile de montaj sunt astfel proiectate încât să se poată modifica în cel mai scurt timp.Echipele noastre de montaj garantează înalta calitate a produselor noastre.

magazin pompe biral pompe de apa

Valori

0
Clienti
0
Produse
0
Proiecte
0
Locatii
magazin pompe biral pompe de apa

Magazin Pompe Biral

Asortiment Pompe

Summary
Magazin Biral
Service Type
Magazin Biral
Provider Name
Indexterm SRl,
str.Alba-Iulia 89/1 .of 2,Chisinau,Moldova-2001,
Telephone No.+37369555516
Area
Republica Moldova
Description
Fabrica de pompe BIRAL SA a fost întemeiată în 1919. Firma a dobandit o poziţie de lider pe piaţa din Elveţia în fabricarea de pompe pentru aplicatii domestice, pentru sectorul urban şi pentru industrie. De la începutul anilor ’60 până la mijlocul anilor ’80 firma s-a bucurat de o dezvoltare puternică. S-au construit noi sedii, s-au înfiinţat mai multe filiale, iar exportul a fost dezvoltat substantial. Compania si-a atins pozitia de lider de piaţă datorită calităţii ridicate a pompelor sale şi a competenţei si devotamentului angajaţilor săi.