Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Familia de pompe de apa Biral ModulA – Blue Red Green

Home » Familia de pompe de apa Biral ModulA – Blue Red Green
magazin pompe biral pompe de apa

Pompe de apa BIRAL ModulA

MAXIMA PERFORMANTA PENTRU UN MINIM CONSUM DE ENERGIE

Cea mai bună eficiență energetică – noua serie de pompe Modul A prezintă un EEI mai bun decât „valoarea de referinţă a celor mai eficiente pompe de circulaţie”: EEI ≤0,20 si reprezinta, prin urmare, un etalon pentru viitor, fiind clasate in categoria de top “Best in Class”. Calitate elvetiana – un produs Biral marcat “ECO Design” economisește pina la 80% energie electrica ceea ce cu siguranta va demonstreaza ca pompa dvs. se află în categoria de top in ceea ce priveste eficienta energetica.

Sunt utilizate pentru incalzire, ventilatie, climatizare, racire si circulatie a apei calde menajere si se caracterizeaza prin izolatie termica cee ace permite prevenirea condensului si a coroziunii.

Cu ModulA de la Biral, programarea este punctul forte. In configurarea de baza, noua generatie de pompe ModulA ofera o tehnologie inovatoare și eficienta de pompare, ceea ce reprezinta un raport excelent între preț și performanta. Puteți extinde și modifica “pachetul de bază” prin module în functie de cerintele specifice ale cladirii si a necesitatilor clientilor. Astfel, fiecare pompa ModulA poate fi personalizata și adaptata specificatiilor.

Biral ModulA … GREEN

pompe climatizare modulA green

Sunt utilizate pentru: răcirea halelor, camere de servere, chiller-e, turnuri de răcire, răcire prin  tavan /pardoseală, climatizarea clădirilor temperature de lucru variind in functie de aplicare: -10°C…+110°C. Dispune de trei moduri  diferite de reglare: presiune diferenţială proporţională, presiune diferenţială constantă şi turaţie constantă. Partea electronica este detasata pentru a evita problemele cauzate de condens la pompele mari. Prin achiziţionarea telecomenzii Biral (Biral Remote Adaptor) se poate realiza comunicarea wireless între pompele ModulA şi un telefon de tip smartphone cu aplicaţia Biral Remote APP instalată (descărcare gratuită de pe iTunes/app Store şi PlayStore): permite realizarea de setări avansate de control, vizualizarea parametrilor funcţionali şi citirea mesajelor avarie.

Biral ModulA … RED si Module Biral ModulA-D … RED

Reglarea automata a presiunii la un debit variabil adduce o economie suplimentara de energie. Usurinta de utilizare faciliteaza setarea simpla a conditiilor necesare de functionare. Afisajele in “Wati” indica utilizatorului final.   Consumul de current in acel moment direct pe pompa. Dispune de diferite module suplimentare care faciliteaza integrarea pompei in instalatii. Se ajusteaza perfect cu locuinte familiale, blocuri de apartamente, cladiri comercial-administrative, hale industriale, de depozitare sau productie. Dispun de cochilii termoizolante ceea ce este un avantaj pentru pompele cu un rotor pentru aplicatiile de incalzire.

Biral ModulA 32F

Biral ModulA-D … BLUE – pompe electronice pentru apă caldă menajeră şi aplicaţii sanitare

Pompele electronice pentru apa calda de consum – conceputa din materiale rezistente la coroziune: carcasa pompei este din bronz – invata programul de consum si pune la dispozitie apa calda in prealabil. Astefel, nu este necesara setarea orei sau a temperaturii, ultima variind de la +15°C … +85°C.

Utilizarea acestui sistem poate duce la o economie de energie de pina la 98% (excluzind economie de energie termica). De la 25-4, cu un maxim de 4 mWS la 40-18, cu o maximă de 18 mWS, există suficiente opțiuni pentru a se potrivi perfect cerințelor pentru o operare precis reglementată într-o proprietate rezidențială multiplă, un spital, o școală, o cladire de birouri sau un hotel.

Carcasele termoizolante utilizate în mod standard minimizează timpul de instalare, reducând costurile  aferente. Pompa este echipată cu protecţie internă electrică a motorului şi nu are nevoie de protecţie externă a motorului. Pompele dispun de posibilităţi de semnalizare la distanţă a funcţionării / avariei / alarmă – avarie prin contacte comutabile şi de posibilităţi de comunicare/comandă prin BMS.

Pompe Biral ModulA BLUE

Telefon

+37379999999

Telefon

+37379999999

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

2018-07-16T10:32:14+03:00