Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Importator Pompe Biral

Home » Importator Pompe Biral
magazin pompe biral pompe de apa

Importator Pompe Biral – Indexterm SRL

  • Designul Biral ECO înlocuieşte eticheta energetică A

  • Pompele de înaltă eficienţă sunt economice Consum de curent cu până la 80% mai redus

  • Biral – Inovatorul tehnologiei de înaltă eficienţă cu magnet permanent

  • Caracteristici de calitate ale pompelor de circulaţie pentru încălzire Biral

  • Indicaţii pentru proiectare şi montaj

  • Locatia Importator Pompe Biral

Designul Biral ECO înlocuieşte eticheta energetică A

Eticheta Veche

Importator Pompe Biral

Eticheta Noua

Importator Pompe Biral

In Magazinul de Pompe Biral din Chisinau de la 1 ianuarie 2013, vechea etichetă energetică cu clasificarea de la „A” la „G” este înlocuită de noul indice de eficienţă energetică (IEE). Numai cele mai bune pompe de circulaţie clasificate în prezent cu „A” vor îndeplini noile cerinţe de eficienţă. Pompele de circulaţie Mini-Energie de înaltă eficienţă de la Biral sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic şi îndeplinesc cerinţele Directivei pentru designul ecologic, ce va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2013 (Ordonanţa UE nr. 641/2009). Valoarea de referinţă pentru cele mai eficiente pompe de circulaţie: IEE ≤0,20 Pompele de circulaţie pentru apa potabilă nu se încadrează în Directiva pentru designul ecologic. Cu toate acestea, şi în acest domeniu există pompe de înaltă eficienţă, cu economisire a energiei, pe care Biral le introduce în gama sa. La importatorul oficial de pompe Biral gasesti doar ultimile modele de pompe cu eticheta de eficienta energetica noua.

Pompele de înaltă eficienţă sunt economice, consum de curent cu până la 80% mai redus

Economice

Pompa de apa Biral MX

Consum redus de pina la 80%

Pompe de recircularea apei

Noile pompe de circulaţie de înaltă eficienţă consumă în prezent cu până la 80% mai puţin decât modelele vechi, ineficiente. Întrucât pompele de circulaţie sunt utilizate continuu în special în anotimpul rece, preţul de achiziţie se amortizează deja după câţiva ani pentru o pompă de circulaţie de înaltă eficienţă. În cazul unei durate de viaţă de aproximativ 15 ani, schimbarea dă roade rapid. Afla mai multe detalii de la Importatorul de Pompe Biral pe adresa

Importator Pompe Biral – Inovatorul tehnologiei de înaltă eficienţă cu magnet permanent

Biral AX Blue

Pompe de recircularea apei

Biral primAX RED

Biral PrimAX 32 3 180 RED Importator Pompe Biral

Biral ModulA-D

Biral ModulA-D 40-6 220 RED

Biral A-KW

Pompe de apa Biral A KW

Biral a câştigat Premiul pentru energie şi mediu Wuppertaler, precum şi Premiul Eta Plus din Elveţia. Premiile au fost câştigate cu pompa de circulaţie pentru încălzire MC 10, al cărei randament a depăşit toate valorile anterioare.

La târgul VSK Utrecht, inovaţia AXW smart a primit Premiul VSK. Juriul a felicitat Biral pentru acest produs nou. Pompa cu autocalibrare facilitează un confort optim şi economii importante de energie. Tehnologia smart reţine obiceiurile de consum dintr-o locuinţă şi asigură apa caldă la momentul potrivit.

Biral – Pionierul pompelor de circulaţie pentru încălzire cu economie de curent Testul pentru bunuri Stiftung a verificat noile pompe pentru încălzire. Criteriile de testare au fost eficienţa energetică, manevrabilitatea şi construcţia adecvată reciclării. Pompa Biral este foarte economică şi a primit calificativul „foarte bine”!

În ceea ce priveşte randamentul, Biral era deja în frunte şi şi-a consolidat poziţia în continuare. Bineînţeles, între timp sistemele de încălzire de toate dimensiunile pot fi echipate cu pompe, care au clasa de eficienţă energetică A: De dragul mediului, pentru mai multă siguranţă în funcţionare, pentru a reduce costurile cu energia.

Primeste catalogul cu ultimile produse de la importator de pompe Biral din Chisinau. Vezi adresa aici

Indicaţii pentru proiectare şi montaj. Afla mai multe detailii despre proiectare si montaj de la importatorul oficial de pompe Biral din Chisinau

1 – Selectarea pompei de circulaţie

Recomandare pentru pompele de circulaţie automate Pompele de circulaţie automate reglează debitul la caracteristicile oscilante ale reţelei de conducte. din mers la o caracteristică predefinită. Totuşi, se merită şi aici o alegere atentă a dimensiunii corecte a pompei.

2 – Presiunea necesară de funcţionare la pompa de circulaţie

Dacă presiunea de funcţionare este prea mică nu se poate asigura o lubrifiere suficientă a lagarelor (lubrifiere cu apă) scurtând astfel durata de viaţă a acestora. De aceea, valorile indicate trebuie să fie respectate obligatoriu. Presiunea necesară de funcţionare depinde de tipul pompei, de temperatura maximă a fluidului şi de presiunea statică. In cazul unei pozitii necorespunzătoare a vasului de expansiune, presiunea la aspiraţia pompei in timpul funcţionării acesteia poate scădea si mai mult (vezi imaginea 2). Acest lucru poate conduce la pătrunderea aerului şi lubrifierea incorectă a lagărelor. În acest caz, presiunea de operare statică poate creşte în mod corespunzător.

3 – Cerinţe de mediu

Tratarea apei Trebuie să se respecte norma europeană EN 14868 şi directiva SWKI BT102-01. Duritatea totală 7 până la 14 °fH (4-8 °dH) Valoarea pH-ului 8,3 până la 9,5 (la instalaţiile cu componente din aluminiu sau metal neferos 8,3 până la max. 9) Oxigen

4 – Racordarea conductelor şi montarea pompelor

– Montaţi întotdeauna pompa între două dispozitive de închidere – Montaţi pompa astfel încât arborele motor să fie orizontal, indiferent de poziţia carcasei pompei – Săgeata de pe carcasa pompei indică direcţia de curgere  – Montaţi pompa fără tensiune în conductă – În cazul montării pompei, nu lucraţi cu flacăra de sudură în apropierea acesteia – Montarea pompelor pentru încălzire pe tur reduce pericolul de murdărire. În cazul temperaturii foarte ridicate a fluidului, montaţi pompa cu precădere pe retur

5 – Selectarea regimului de automatizare

  1. Automatizare cu presiune de funcţionare proporţională (PP) Automatizarea internă măreşte presiunea diferenţială în instalaţie atunci când creşte debitul. Această curbă se poate preseta. Această automatizare este adecvată în special pentru următoarele instalaţii: – Instalaţii de încălzire cu două conducte cu robineţi termostataţi şi – lungimi mari ale conductelor – Robineţi cu gamă largă de funcţionare – pierderi mari de presiune – Instalaţii de încălzire în pardoseală cu robineţi termostataţi şi pierderi mari de presiune – Instalaţii cu pompe montate pe circuitul primar cu pierderi mari de presiune.
  2. Automatizare cu presiune de funcţionare constantă (CP) Automatizarea internă păstrează constantă presiunea diferenţială a fluxului. Această presiune poate fi presetată. Această automatizare este adecvată în special pentru următoarele instalaţii: – Instalaţii cu două conducte cu robineţi termostataţi şi – Înălţime de pompare mai mare de 2 m – Circulaţie naturală (pierderi mici de presiune, dimensiuni mari ale conductelor) – Instalaţii de incălzire – Instalaţii de încălzire în pardoseală cu robineţi termostataţi – Instalaţii de încălzire cu o conductă cu robineţi termostataţi şi vane de reglare – Instalaţii cu pompe pe circuitul primar şi pierderi mici de presiune
  3. Automatizare cu turaţie constantă (CS) În acest regim de automatizare, reglarea internă a presiunii este oprită. Turaţia pompei poate fi setată manual sau prin intermediul unui semnal extern (modul suplimentar 0-10 V) la o valoare constantă. Acest regim de automatizare este adecvat în special pentru instalaţiile cu presiune constantă (schimbătoare de căldură, pompe pentru boilere etc.) sau pentru automatizarea externă a instalaţiilor.

6 – Selectarea caracteristicii de reglare

Pompele de circulaţie automatizate adaptează cantitatea de pompare din mers la o caracteristică predefinită, în cazul rezistenţei oscilante a reţelei de conducte (K1➜ K2). Cu ajutorul tastei A2, se poate seta caracteristica de reglare necesară.

7 – Funcţionarea pompelor A

Funcţionare Pompele de circulaţie automatizate pot fi operate în trei regimuri de automatizare diferite şi dispun parţial de o aşa-numită turaţie minimă automată.

A1 Regim de automatizare A2 Caracteristici de reglare 1…5 Caracteristică max. a pompei 6 A3 Simbol iluminat pentru defecţiune, operare ext. Presiune constantă Turaţie constantă fără şi cu turaţie minimă automată Presiune proporţională LED 1: Indicarea caracteristicii de reglare setată LED 2: Indicarea debitului V actual (25…100%)

Limitarea puterii pentru pompele A Toate pompele de circulaţie automatizate sunt livrate cu o limitare presetată a puterii. Pe baza rezervei de putere la construcţie, această caracteristică este suficientă. Prin intermediul limitării se economiseşte suplimentar energia şi se evită zgomotele cauzate de curgere în cazul pompelor supradimensionate. Dacă este necesară întreaga putere, pompa poate fi comutată din caseta de borne (vezi manualul de utilizare).

8 – Funcţionarea ModulA

A1 Setarea regimului de automatizare

A2 Setarea caracteristicii de automatizare Se pot seta 10 caracteristici de automatizare (trepte) LED 1: afişarea caracteristicii de automatizare selectate (treapta) LED 2: afişarea debitului actual V (25 … 100%) LED 3: rotorul Biral indică starea pompei B Punct de conectare pentru Remote Adapter

9 – Limitarea puterii (Power Limit) pentru ModulA

Funcţia de limitare a puterii (Power Limit) (limitarea debitului V) poate fi activată în pompă. Debitul V maxim presetat se află la sfârşitul caracteristicii de automatizare 3 (presiune proporţională). Prin intermediul telecomenzii Biral (Biral Remote), limitarea debitului V se poate seta de la 25% la 90 %.

Telefon

+37379999999

Telefon

+37379999999

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

Summary
Importator Pompe Biral
Article Name
Importator Pompe Biral
Description
Importator oficial Pompe Biral din Chisinau de la 1 ianuarie 2013, vechea etichetă energetică cu clasificarea de la „A” la „G” este înlocuită de noul indice de eficienţă energetică (IEE).
Author
Publisher Name
Biral Moldova
Publisher Logo
2018-06-03T14:08:24+03:00