Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Noul VariA de la BIRAL – Eficienta energetica si ECO Design

Home » Noul VariA de la BIRAL – Eficienta energetica si ECO Design
magazin pompe biral pompe de apa

Noul VariA de la BIRAL – Eficienta energetica si ECO Design

Prin intermediul VariA Biral lanseaza pe piata o gama elaborata si extinsa de pompe in linie. Lacunele din gama au fost umplute, eficienta hidraulica a fost crescuta şi reglarea a fost adaptată design-ului Biral prin intermediul noului convertizor de frecventa AQVAtron. Astfel, regasiti astazi aceeasi filozofie de utilizare de la cel mai mic model AX/PrimAX până la A şi de la ModulA până la VariA-E.

Noul VariA de la BIRAL – Eficienta energetica si ECO Design

Biral VariAVariA-E Varia

Impreună cu noul VariA, Biral are şi un nou convertizor de frecventa, AQVAtron, care echipeaza versiunile electronice VariA-E. AQVAtron completeaza perfect VariA si il doteaza cu o multitudine de posibilitati suplimentare. La noul VariA-E convertizorul de frecventa poate fi montat pe motor sau detaşat cu ajutorul unui suport corespunzator pentru montajul pe perete, astfel se ofera libertatea de a amplasa convertizorul de frecvenţă acolo unde se potriveşte cel mai bine.

Eticheta ECO Design de la Biral va indica dintr-o privire faptul ca pompa dvs. face parte din clasa de top in ceea ce priveste eficienta energetica. Eticheta evidentiaza direct indicele de eficienta al pompei si al motorului. Pompele VariA de la Biral sunt optimizate din punct de vedere energetic si corespund cerintelor referitoare la eficienta ale Directivei (UE) nr. 547/2012 a Comisiei, care a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2013. Din acest moment, toate pompele sunt marcate/descrise cu noul indice de eficienta energetica (MEI). «Indicele de eficienta minima» (MEI) este o marime nedimensionala pentru randamentul hidraulic al pompelor in punctul optim, atat la sarcina partial cat si la suprasarcina.

Randamentul unei pompe cu un rotor corectat este de obicei mai mic decât cel al unei pompe cu diametru complet al rotorului. Prin corectia rotorului, pompa este adaptata la un anumit punct de functionare, prin care consumul de energie se reduce. Indicele de eficienta minima (MEI) se refera la diametrul complet al rotorului. Functionarea unei pompe de apa în diferite puncte de functionare poate fi mai eficienta si mai economica, daca de exemplu este automatizat prin intermediul unei comenzi variabile a turatiei, care adapteaza functionarea pompei la sistem.

Versiuni ale VariA:

RED – Limite de temperatura: +15 °C ➔ +140 °C. În principiu, se utilizeaza întotdeauna când fluidul este mai cald decât temperatura ambianta si continutul de glicol nu depaseste 25%. De ex. la instalatiile de incalzire. Continut de glicol: 25%

GREEN 1  – Limite de temperatura: -10 °C ➔ +90 °C. Aceasta pompa este prevazuta cu o vopsea speciala de protectie, care o protejeaza impotriva condensului daca fluidul este mai rece decat temperatura ambianta. Pentru continuturi de glicol de pana la 25%.

GREEN 2 – Limite de temperatura: – 20 °C ➔ +60 °C. Suplimentar fata de vopseaua de protective aceasta versiune dispune de o etansare mecanica adecvata pentru temperature scazute si continut de glicol de pana la 50%.

Pompele centrifugale Inline Biral sunt adecvate In special pentru urmatoarele domenii de utilizare:

– instalatii de încălzire, de ventilare, de aer condiţionat şi frigorifice

– circulaţie, pompare şi creşterea presiunii în instalaţiile industriale.

Comanda acum o pompa Biral VariA VariA E

Mai Multa Informatie gasiti pe BIRAL MOLDOVA

Telefon

+37379999999

Telefon

+37379999999

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

2018-07-16T10:42:33+03:00