Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Pompa de apa inteligenta Biral AX

Home » Pompa de apa inteligenta Biral AX
magazin pompe biral pompe de apa

Pompa de apa inteligenta mini energie Biral AX

Pentru apa calda menajera

Biral AX

Sunteti adeptul confortului, dar doriti sa protejati mediul? Conexiunea dintre tehnologia foarte eficienta cu magnet permanen şi inteligenta integrata este unică. Motoarele cu magnet permanent, cu consum mic de putere, şi pompa cu calibrare automata faciliteaza confortul maxim si economie foarte mare de energie. Modelul AXW smart invata obisnuintele de consum şi pune la dispozitie apa calda în prealabil. Astfel, nu este necesară setarea orei sau a temperaturii. La targul VSK Utrecht, inovaţia AXW smart a primit premiul VSK. Juriul a felicitat Biral pentru acest produs nou. Pompa cu autocalibrare facilitează un confort optim şi economii importante de energie. Tehnologia smart reţine obiceiurile de consum dintr-o locuinta si asigura apa calda la momentul potrivit.

Economisiti energie si bani prin tehnologia inteligenta – durata de functionare a pompei e de 2- 3 ore/zi ceea ce permite pierderi mai mici de caldura in circuitul de recirculare a apei. Calibrarea automata recunoaste obisnuintele dvs. de consum şi pune la dispozitie apa calda în prealabil, astfel setarea ceasului si a temperaturii este inutila. Informatia este afisata pe ecranul LED: durata medie de functionare a pompei, setarile si defectiunile.

Pompa de apa inteligenta Mini Energie pentru apa calda menajera

Sunt utilizate pentru: răcirea halelor, camere de servere, chiller-e, turnuri de răcire, răcire prin  tavan /pardoseală, climatizarea clădirilor temperature de lucru variind in functie de aplicare: -10°C…+110°C. Dispune de trei moduri  diferite de reglare: presiune diferenţială proporţională, presiune diferenţială constantă şi turaţie constantă. Partea electronica este detasata pentru a evita problemele cauzate de condens la pompele mari. Prin achiziţionarea telecomenzii Biral (Biral Remote Adaptor) se poate realiza comunicarea wireless între pompele ModulA şi un telefon de tip smartphone cu aplicaţia Biral Remote APP instalată (descărcare gratuită de pe iTunes/app Store şi PlayStore): permite realizarea de setări avansate de control, vizualizarea parametrilor funcţionali şi citirea mesajelor avarie.

Pompe de recircularea apei

Telefon

+37379999999

Telefon

+37379999999

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

2018-08-01T13:25:15+03:00