Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Pompa de apa Biral in Moldova

Home » POMPA DE APA BIRAL – Cele mai bune pompe de apa
pompe de apa biral

Pompa de apa Biral – cele mai bune pompe de apa

Compania BIRAL este un partener de incredere in industria inovativa si eficienta de producere a celor mai bune pompe de apa, caracterizata prin traditie de lunga durata si un viitor promitator. Si-a propus si urmeaza un scop bine definit, de a produce cele mai bune pompe de apa oferind calitate si facilitati utilizatorilor finali.

Beneficiati de intregul set de produse concepute pentru orice situatie din viata de zi cu zi si alegeti pompa potrivita – pentru incalzire, ventilare sau apa potabila. Punctul forte consta in diversitate, scopul final fiind durabilitate si calitate.

La crearea Pompelor Biral este folosita o tehnologie sofisticata pentru a obtine un echilibru dintre cel mai inalt nivel de comfort si cel mai mic nivel de consum de energie.

Pompele BIRAL sunt asamblate, verificate, vopsite si ambalate in celule de fabricare flexibile.  Liniile de montaj sunt astfel proiectate incit sa poata fi modificate in cel mai scurt timp.

pompa de apa biral

POMPA BIRAL DE LA CONCEPT LA ISTORIE

Fabrica de pompe Biral a fost intemeiata in 1919, dobindinnd o pozitie detasata pe piata din Elvetia in fabricarea de pompe pentru aplicatii domestice (sanitare) din sectorul urban (constructii) si industrial.

In anul 1993 Fabrica de pompe BIRAL SA a fost cumparata de producatorul danez Grundfos cu scopul de a proteja cota de piata ridicata din Elvetia.

Din 1997 a fost implementata politica firmei bazata pe principiile TQM. Grupul Biral a cunoscut o dezvoltare continua si a devenit una din cele mai de success firme din cadrul concernului Grundfos.

In anul 2000 Biral a devenit una din primele companii care a obtinut certificatul ISO 9001:2000 si un an mai tirziu I s-a acordat premiul Eta.

Odata cu renovarea celor doua cladiri ale companiei din Münsingen in 2011, Biral a reusit sa reduca consumul de combustibil cu 75%.

La sfirsitul anului 2015, compania avea 165 angajati si in 2019 urmeaza sa sarbatoreasca aniversarea – 100 ani de la fondare.

Familia Biral – cele mai bune pompe de apa

Pompa Biral cu siguranta poate fi numita una ditre cele mai bune pompe de apa de inalta efcienta care consuma in prezent cu pina la 80% mai putin decit modelele vechi datorita noii tehnologii a motorului. Aceasta tehnologie presupune reglarea automata a presiunii la un debit variabil rezultatul fiind o economie suplimentara.

Pompele de circulatie sunt utilizate continuu in special in anotimpul rece al anului, ceea ce presupune amortizarea pretului de achizitie deja după citiva ani de utilizare.

Din anul 2013, vechea eticheta energetica cu clasificarea de la „A” la „G” este inlocuita de noul indice de efcienta energetica (IEE) – design ecologic, o noua serie ECO.

Usurinta in utilizare faciliteaza setarea simpla a conditiilor necesare de functionare – „Afisajul în Wati” indica utilizatorului consumul de curent in acel moment direct pe pompă.

POMPA POTRIVITA LA LOCUL POTRIVIT

Cine proiecteaza instalatii de incalzire, ventilare si climatizare de orice dimensiune pentru a asigura cerintele cu scopul de a atinge eficienta maxima, nu va gasi un partener mai bun decit BIral.

Biral dispune de o gama larga de produse in domeniul functionarii umede si uscate si documentele de proiectare perfecte, de care au nevoie specialistii in practica:

 • Pompe circulatorii mici, medii si mari pentru agent termic sau apa racita
 • Pompe in-line standard si cu convertizor de frecventa
 • Pompe submersibile si de suprafata pentru apa curata
 • Pompe pentru ape uzate, statii de pompare complet echipate
 • Pompe pentru climatizare si racire, simple si duble
 • Pompe electronice pentru recirculare apa calda de consum
Pompa de apa Biral MX

Pompe de apa pentru incalzire

POMPA POTRIVITA LA LOCUL POTRIVIT

Cele mai importante cerinte pentru pompele de circulatie pentru incalzire sunt respectate: functionarea silentioasa, ani intregi de fiabilitate si consum redus de energie.

Fabricarea se realizeaza in uzina moderna din Münsingen, utilizind cele mai bune si verificate materiale.

Toate pompele de circulatie se bazeaza pe componente mecanice optimizate de-a lungul anilor:

 • Lagarul de alunecare indestructibil care asigura o operare silentioasdica si determina durata de viata a pompei;
 • Rezistenta la temperaturi ridicate a bobinei si fluidului;
 • Modul ingenious de alimentare cu apa racita a rotorului asigura lubrifierea imediata a lagarului si, la pompele mici, face inutila aerisirea la punerea in functiune;
 • Reglarea automata a presiunii la un debit variabil aduce o economie suplimentara;
 • Usurinta in utilizare faciliteaza setarea simpla a conditiilor necesare de functionare.
 • Asortiment pompe de incalzire Biral 

BIRAL PrimAX – NOUA POMPA DE APA CU EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA

PrimAX POMPA BIRAL CU EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA

Colectia noua de pompe ModulA si VariaA de la Biral a fost lansata in 2015 si a obtinut performante mari de eficienta energetica. Aceasta este completata de modelul PrimAX, utilizat in constructia de case private si semi-detasate. Noul model creat are nu numai o productivitate ridicata, dar si un nivel ridicat de interfata intuitive.

Panoul de lumina PrimAX afiseaza datele necesare pentru configurare, informatii despre starea sa actuala, precum si volumul substantei pompate. Coeficientul de eficienta este peste medie (IEE 0.15), ceea ce permite economii de energie si costuri de 90%.

Aplicarea la programele guvernamentale care presupune stimularea utilizarii echipamentelor de inalta performanta este un mare avantaj pentru alegerea pompei PrimAX. Inaltimea acceptabila de pompare a apei este de 3 metri – cu aceasta noua versiune se ajunge si la 8 metri. Proiectul include un conector biral care permite instalarea rapida si usoara; un sistem de fixare care faciliteaza punerea rapida in functiune si un indicator de flux care ajuta la configurarea corecta a pompei.

 

Biral PrimAX 32 3 180 RED Importator Pompe Biral

BIRAL MOLDOVA

INDEXTERM SRL – Distribuitor Exclusiv al celor mai bune pompe de apa a companiei elvețiene BIRAL, producător de pompe și sisteme de pompare

Pentru toata gama de Pompe de apa BIRAL 

Galerie asortiment pompe de apa Biral in Moldova

Telefon

+37322-854-200

Telefon

+37322-854-200

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

Linkuri Utile
Linkuri Utile
Summary
Pompe de apa Biral - Calitate Elvetiana
Article Name
Pompe de apa Biral - Calitate Elvetiana
Description
Compania BIRAL este un partener de incredere in industria inovativa si eficienta de producere a pompelor, caracterizata prin traditie de lunga durata si un viitor promitator. Si-a propus si urmeaza un scop bine definit, de a produce cele mai bune pompe oferind calitate si facilitati utilizatorilor finali.
Author
Publisher Name
Indexterm SRL
Publisher Logo
2018-06-03T13:59:10+03:00