Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

Pompe BIRAL – Birox / TopLine / Biral SW / Biral FEX / Biral FWX / Biral FMX

Home » Pompe BIRAL – Birox / TopLine / Biral SW / Biral FEX / Biral FWX / Biral FMX
magazin pompe biral pompe de apa

Pompe BIRAL – Birox AN…SW FEX FWX FMX

Pompe pentru eliminarea apei reziduale – Siguranta absoluta! Pompele de la Biral se disting prin functionalitate şi fiabilitate. Aceste calitati sunt valabile atit pentru pompele din otel cromat, mici, usoare si pregatite pentru racordare, cit si pentru pompele robuste din fonta gri, pentru aplicatii industriale.

Pompe universale Birox

Pompa drenaj Biral Birox

Pompa ideala pentru instalatiile casnice mici din otel inoxidabil de inalta calitate pentru utilizarea transportabila si stationara cu si fara comanda integrata a nivelului.

Este adecvata pentru apa murdaracu substante solide fara amestecuri agresive, cu cantitati mici de impuritati cu fibre lungi, fluide inflamabile sau explozive, cum ar fi uleiul sau benzina. Disponibila cu sau fara flotor. Nu necesita intretinere, este usoara si manevrabila. Adecvata pentru fluide cu valoarea pH-ului de la 2 pina la 11.

Domenii de utilizare: drenarea pivnitelor si a spalatoriilor; golirea putului, a beciului si a recipientelor.

Modele:

Birox 80, racord refulare 1 ¼”, tensiune alimentare 1×230 V, prevăzută cu plutitor şi cablu electric 10 [m];

Birox 90, racord refulare 1 ½”, tensiune alimentare 1×230 V, prevăzută cu plutitor şi cablu electric 10 [m]

Birox 100, racord refulare 2”, tensiune alimentare 1×230 V, prevăzută cu plutitor şi cablu electric 10 [m] Birox 150, racord refulare 2’’, tensiune alimentare 1×230 V, prevăzută cu plutitor şi cablu electric 10 [m] Birox 200, racord refulare 2”, tensiune alimentare 3×400 V, prevăzută cu 10 [m] cablu electric, fără plutitor

Pompe pentru apa reziduala TopLine

– robuste, fiabile, pentru utilizarea statioara in gradinarit si in agricultura, pentru drenarea garajelor si functionarea continua in industrie.

Construcţie robustă din fonta, orificiu mare pentru bila, setare separata a nivelului,   inalta eficienta cu posibilitatea de a adapta rotorul la fluid (cantitate si consistenta).

Pompa şi motorul pompei robuste pentru apa reziduala formeaza o unitate.

Umplerea cu ulei a motorului garanteaza o distributie buna a caldurii. Ca set de etansare, sunt montate două etansari mecanice. Etansarea mecanică superioara impiedica schimbul uleiului de motor cu uleiul din camera de blocare a uleiului, care la rindul sau impiedica funcţionarea pe uscat a etansarii metalice inferioare din metal dur, rezistente la uzură.

Pompa pentru apa murdara SW

pompa irigatii biral SW

Ingusta cu racord superior sub presiune pentru utilizarea stationara/ portabila in conditii de spatiu limitat, pentru sarcini generale de drenare etc.

Inconjurarea motorului cu fluid asigura o racire suficienta si protejeaza motorul impotriva supraincalzirii chiar si la un nivel redus al apei (functionare cu aspirare). Pompele de tipul SW se pot utiliza stationar sau portabil. Acestea sunt potrivite pentru instalatii de irigare sau drenare in care se utilizeaza apa curate sau murdara, cu impuritati sub forma de nisip abraziv si noroi.

Utilizarile posibile sunt: drenarea pivnitelor; scaderea nivelului apei freatice; mentinerea santierelor in stare uscata; drenarea tunelelor;

pomparea puturilor, recipientelor si bazinelor; alimentarea cu apa menajera; protectia impotriva inundatiilor; utilizarea de urgenta la revarsari, etc.

Pompe pentru fecale FEX, FWX, FMX

O gama bine echilibrata de pompe cu sistemele de puturi aferente, usor de montat si bine armonizate: oricare dintre acestea se poate monta acolo unde functioneaza cu cel mai mare randament. Fiabilitatea sporita a pompelor Biral pentru fecale se datoreaza unei intregi game de caracteristici constructive. Dintre acestea fac parte:

– Sistemul hidraulic brevetat cu randamentul sau ridicat;

– Constructia solida, care si-a demonstrat valoarea in numeroase aplicatii;

– Etansarea mecanica dubla cu camera de blocare a uleiului care impiedica patrunderea apei în motor;

– Un senzor de etanseitate indica din timp o eventuala infiltrare a apei prin etansarea mecanica;

– Dispozitive de comanda dezvoltate special pentru comutarea pompei in functie de nivel cu afisaj graphic sau text si utilizare intuitiva.

pompa apa murdara biral fex

Scopul utilizarii:

  • Fluid: Apa clara, apa murdara, apa reziduala si fecale cu substante solide cu fibre scurte (FWX şi cu fibre lungi) si noroi cu materiale organice (atentie la orificiul pentru bila);
  • Valoarea pH-ului: 5–11;
  • Densitatea maxima a fluidului: 1,1 kg/dm3;
  • Cantitatea maxima de substante solide: 5%;
  • Temperatura fluidului: 35 °C, 60 °C pe termen scurt;
  • Adincimea maxima de imersie: 10 m.

Caracteristici:

  • Motor trifazat: 3× 400 V, 50 Hz • Clasa de izolare: F (max. 180 °C) • Clasa de protecţie: IP 68 • Lungimea cablului: 10 m • Racordul motorului: pregatit pentru funcţionarea cu pornire soft • Adecvat pentru funcţionarea cu pornire soft • Adecvat parţial pentru funcţionarea cu convertizor de frecvenţă (FU) • Temperatura de declansare 132 °C • Etansare mecanica dubla: • Doua etansari mecanice cu camera intermediara de blocare a uleiului ce asigura o separare optima a fluidului de motor. • Senzor de etanseitate (OSK): Un senzor detecteaza patrunderea fluidului în camera de blocare a uleiului. Astfel rămâne suficient timp pentru revizie, înainte ca motorul să fie deteriorat.

FWX: Pompa robusta din fonta cu rotor ce nu se infunda (Vortex) pentru transportul fluidelor problematice, acest sistem hidraulic fiind ideal pentru pomparea fluidelor cu substante cu fibre lungi. Pompele FWX se remarca printr-o zona de curgere mare, un risc scazut de infundare, un randament constant la transport si cheltuieli reduse pentru intretinere.

FEX: Pompa robusta din fonta cu rotor cu un canal. Roata cu canal inchisa, semiaxiala atinge un randament mare prin aceasta forma constructive, ideala pentru debite mari, fluide cu continut de substante solide, apa de ploaie, de racire sau menajera, precum şi pentru aplicatii cu durata de functionare mare.

FMX: Pompa robusta cu tocator pentru transportul apelor reziduale ce conţin fecale. O roata cu mai multe canale, cu sistem de tocare pe aspiratie marunteste fiabil toate substantele solide care pot fi taiate. Eliminarea apei reziduale cu un diametru mic al conductei cu inaltimi de pompare mari la un debit relativ mic, drenarea sub presiune în zone dificile din punct de vedere topografic reprezinta domenii de utilizare tipice. Acest sistem nu este adecvat pentru fluide ce contin substante ce nu pot fi reduse ca dimensiune (ex. nisip, namol).

Telefon

+37379999999

Telefon

+37379999999

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

2018-08-23T11:05:06+03:00