Telefon 022-854-200|office@indexterm.md

BIRAL PrimAX

Home » BIRAL PrimAX
magazin pompe biral pompe de apa

BIRAL PrimAX – NOUA POMPA CU EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA

Colectia noua de pompe ModulA si VariaA de la Biral a fost lansata in 2015 si a obtinut performante mari de eficienta energetica. Aceasta este completata de modelul PrimAX, utilizat in constructia de case private si semi-detasate. Noul model creat are nu numai o productivitate ridicata, dar si un nivel ridicat de interfata intuitive.

Panoul de lumina PrimAX afiseaza datele necesare pentru configurare, informatii despre starea sa actuala, precum si volumul substantei pompate. Coeficientul de eficienta este peste medie (IEE 0.15), ceea ce permite economii de energie si costuri de 90%.

Aplicarea la programele guvernamentale care presupune stimularea utilizarii echipamentelor de inalta performanta este un mare avantaj pentru alegerea pompei PrimAX. Inaltimea acceptabila de pompare a apei este de 3 metri – cu aceasta noua versiune se ajunge si la 8 metri. Proiectul include un conector biral care permite instalarea rapida si usoara; un sistem de fixare care faciliteaza punerea rapida in functiune si un indicator de flux care ajuta la configurarea corecta a pompei.

Reglarea automata a presiunii la un debit variabil adduce o economie suplimentara de energie. Usurinta de utilizare faciliteaza setarea simpla a conditiilor necesare de functionare. Afisajele in “Wati” indica utilizatorului final.   Consumul de current in acel moment direct pe pompa. Dispune de diferite module suplimentare care faciliteaza integrarea pompei in instalatii. Se ajusteaza perfect cu locuinte familiale, blocuri de apartamente, cladiri comercial-administrative, hale industriale, de depozitare sau productie. Dispun de cochilii termoizolante ceea ce este un avantaj pentru pompele cu un rotor pentru aplicatiile de incalzire.

Prin achizitionarea telecomenzii Biral (Biral Remote Adaptor) se poate realiza comunicarea wireless intre pmpe si un telefon de tip smartphone cu aplicatia Biral Remote APP instalata (descarcare gratuita de pe iTunes/app Store si PlayStore). Aceasta aplicatie permite realizarea de setari avansate de control, vizualizarea parametrilor functionali si citirea mesajelor de avarie.

Biral PrimAX 25 4 180 RED

BIRAL PrimAX – NOUA POMPA CU EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA

Caracteristici:

  • Temperatura de lucru: +2°C…+110°C;
  • Turație variabilă controlată cu un motor 1 ~ cu magnet permanent;
  • Trei moduri diferite de reglare: presiune diferenţială proporţională, presiune diferenţială constantă şi turaţie constantă;
  • Conectorul Biral asigură o conexiune electrică rapidă şi simplă;
  • Funcție de reducere automată a consumului pe timp de noapte;
  • Aplicații: locuințe familiale, blocuri de apartamente, clădiri comercial- administrative, hale industriale, de depozitare sau producție;
  • Cochilii termoizolante: dotare de serie pentru pompele cu un rotor pentru aplicațiile de încălzire;
  • Posibilități de semnalizare la distanță a funcționării/avariei prin contacte și prin intermediul modulelor electronice diponibile ca accesorii;
  • Aplicații: răcirea halelor, camere de servere, chiller-e, turnuri de răcire, răcire prin tavan /

pardoseală, climatizarea clădirilor.

Comanda acum o Pompa Biral PrimAX

Mai Multa Informatie gasiti pe BIRAL MOLDOVA

BIRAL PrimAX – NOUA POMPA CU EFICIENTA ENERGETICA MAXIMA

Telefon

+37379999999

Telefon

+37379999999

Adresa

Chisinau str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Adresa

Chisinau, str.Alba-Iulia 89/1 .of 2

Email

info@biral.md

Email

info@biral.md

2018-07-16T10:37:08+03:00